home
 

Huidige pagina: Home

De school gaat weer beginnen!

Vanaf maandag 1 september is het Erasmus College weer in volop in beweging. 
Veel kersverse brugklassers staan te trappelen om te beginnen in de eerste en zij worden daarmee meteen een echte Erasmiaan. Veel plezier op onze fijne school! 
Een grote groep eindexamenkandidaten gaat dit jaar de uitdaging aan van het eindexamen. Zet je schouders eronder, we wensen je alvast veel sterkte en succes om onze school met een goed examenresultaat aan het eind van dit jaar te verlaten! 
Wij wensen verder iedereen een heel fijn schooljaar toe. Met mooie momenten, veel vrienden en fantastische resultaten!

203_erasmus_afb.jpg
159_159_brugpiepersgroepacht2.jpg

Welkom op de website van het Erasmus

Het Erasmus College in Zoetermeer is een daltonschool en een samenwerkingsschool voor mavo, havo, atheneum, gymnasium én de 2-jarige Masterclass EMC2 .

Het Erasmus staat onder meer bekend om de bijzondere activiteiten op Theater- & Muziekgebied en Sport. Als Erasmusleerling word je aangesproken op je zelfstandigheid en verder begeleid in de ontwikkeling daarvan. De daltonuren zijn daarbij een belangrijk middel.
Onze school hecht aan meer dan 'diploma-kennis' en organiseert mede daarom een groot aantal activiteiten. Hier vindt u meer informatie over onze visie op onderwijs.

Waarom is het Erasmus College zo'n bijzondere school en wat maakt de leerlingen zo bijzonder? Op deze uitgebreide website kunt u daar veel informatie over vinden!
   

ErasmusTV

Het Erasmus College heeft een eigen tv-station: ErasmusTV
Leerlingen maken filmpjes met aankondigingen, events en nieuwtjes van het Erasmus College. 
Wil je niets missen?
Abonneer je dan op ons 
youtube-kanaal ErasTV  of op de 
facebookpagina van ErasmusTV.
 
170_ERASMUS_TV.jpg

André de Regt tekent

Het begon als een spelletje. Inmiddels is de Wall of Fame - de karikaturen-wand van André de Regt - een begrip. Hoe vaak sta je niet te turen naar de portretten: wie is die en waar is wie? André heeft 36 nieuwe portretten getekend. Onthulling op 17 juli, iedereen aanwezig. Goed gedaan, André! En geweldig dat je als ouwe sok nog zo'n scherpe kijk hebt op het nieuwe grut. 
De karikaturen van André de Regt 

244_andre_met_pen.jpg

Om te lezen

Download hier:   de schoolgids    brochure gymnasium    brochure EMC2     nieuwsbrief