home
 

Huidige pagina: Home
159_201409_welkom_jump.jpg

WELKOM op de website van het ERASMUS COLLEGE Zoetermeer

Het Erasmus College is een daltonschool en een samenwerkingsschool voor mavo, havo, atheneum, gymnasium én de 2-jarige Masterclass EMC2. Het Erasmus staat o.a. bekend om de bijzondere activiteiten op Theater- & Muziekgebied en Sport. Als Erasmusleerling word je aangesproken op je zelfstandigheid en verder begeleid in de ontwikkeling daarvan. De daltonuren zijn daarbij een belangrijk middel.
Onze school hecht aan meer dan 'diploma-kennis' en organiseert mede daarom een groot aantal activiteiten om dat mogelijk te maken. Voor meer informatie over onze visie op onderwijs klik hier. Wanneer u wilt weten waardoor het Erasmus College zo'n bijzondere school is en wat de leerlingen zo bijzonder maakt, dan willen we via deze site een tipje van de sluier oplichten. 
   

Jaarlijkse RUN-BIKE-RUN !

Donderdag 28 sept rennen (1,7 km), fietsen (17 km) en rennen (1,7 km) alle 3e klassen de Run-Bike-Run. Een sportieve triathlon, waaraan ook docenten deelnemen. Het sportevenement duurt een halve dag.
Ochtend: M3A, M3B, M3C, B3E, B3F en B3Q (vanaf het 5e uur weer gewoon op school les).
Middag: B3J, B3K, B3L, B3P, B3R en G3G (t/m het 4e uur gewoon op school les).

Deze dag wordt er geassisteerd door de bsm-leerlingen uit 4 havo en 4 vwo. Docenten schrijven zich natuurlijk ook in, als is het alleen maar om te proberen het record van Stef Francke te verpulveren! Alles is rondom het Noord Aa, we verzamelen op het strand nabij restaurant Aa-zicht. Nadere info van je LO-docent.

483_201609_aank_RunBikeRun.jpg

Het informatieboekje van onze school is nu digitaal beschikbaar!

Dat is handig, met een keer klikken heeft u alle informatie over het Erasmus College op uw scherm. Van lestijden, vakanties, schoolregels, zorg en begeleiding tot en met opudervereniging en medezeggenschapsraad.