Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Erasmus Business Class – Junior

16/11/2021- 14:30 - 16:00

Doeners pakken aan, beginnen graag in de praktijk en steken hun handen uit de mouwen. Ze leren liever in de praktijk dan met een boek. Deze leerlingen komen bij Erasmus Business Class – junior echt aan hun trekken. Want je kunt het op het Erasmus!
Niet leren uit een boek en afsluiten met een toets, maar eerst een plan en een project. Het project uitvoeren, experimenteren, oefenen. En daarna terugkijken: wat ging er goed? Hoe past dat binnen de theorie en welke kennis heb je nodig om een volgend project nog beter te laten slagen?
Als je meedoet met EBC ga je met een groepje een onderneming oprichten die actief is binnen de school. Daarnaast zal EBC ook actief zijn bij verschillende buitenschoolse activiteiten, zoals bijvoorbeeld een schoolfeest. Wil jij ook ondernemen buiten de school? Dan kan dat uiteraard. Wij zullen je daarin begeleiden!

Voor leerlingen uit klas 1, 2 en 3. Op deze bijeenkomst kan je meer informatie krijgen en je aanmelden. Op 16 november gaat de business class van start.

Meer info klik hier! 

Aanmelden kan via deze link

Gegevens

Datum:
16/11/2021
Tijd:
14:30 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

1.21