Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Erasmus Business Class

Erasmus Business Class (EBC)

09/10/2023- 13:15 - 15:00

Ook dit jaar kunnen jullie, leerlingen van de onderbouw, weer meedoen aan de Erasmus Business Class- Junior.

Doeners pakken aan, beginnen graag in de praktijk en steken hun handen uit de mouwen. Ze leren liever in de praktijk dan met een boek. Deze leerlingen komen bij Erasmus Business Class – junior echt aan hun trekken. Want je kunt het op het Erasmus!

Niet leren uit een boek en afsluiten met een toets, maar eerst een plan en een project. Het project uitvoeren, experimenteren, oefenen. En daarna terugkijken: wat ging er goed? Hoe past dat binnen de theorie en welke kennis heb je nodig om een volgend project nog beter te laten slagen?

Als je meedoet met EBC ga je (met een groepje) een onderneming oprichten die actief is binnen de school. We hebben ongeveer 10 bijeenkomsten op wisselende dagen, waarbij je de nodige tips krijgt voor het ondernemerschap, een bezoek brengt aan ondernemers en aan een bank en een pitch (Dragons Den) houdt voor jullie ouders en de ‘bank’. EBC zal ook actief zijn bij verschillende buitenschoolse activiteiten, zoals bijvoorbeeld een schoolfeest, Open Huis of een ouderavond. Wil jij ook ondernemen buiten de school? Dan kan dat uiteraard. Wij zullen je daarin begeleiden!

Zit jij in klas 1, 2 of 3 en wil je meedoen met EBC? Dan kan dat! Je kunt je opgeven door het invullen van een formulier via deze

Heb je nog vragen? Dan kun je deze stellen op maandag 25 september of donderdag 28 september na het 8e uur in lokaal 122.

De startbijeenkomst is op maandag 2 oktober om 15.15 uur. De leerlingen die zich aanmelden zullen op een later moment hier meer informatie over ontvangen. Aanmelden kan via deze link!

EBC-team,

Mw. van der Goot,
Mw. van Hout
Mw. Kramer
Mw. Robroeks

Gegevens

Datum:
09/10/2023
Tijd:
13:15 - 15:00
Serie:
Evenement Categorie:

Locatie

1.22

Organisator

H. van Hout (HOU)
E-mail
hvanhout@erasmuscollege.nl