Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Erasmus Toneel: Trojaanse Vrouwen zaterdag 12 maart

maart 12- 20:15 - 21:45

€5,50 – €8,50

Erasmus Toneel speelt ‘Trojaanse Vrouwen’

De beroemde Griekse schrijver Euripides schreef Trojaanse Vrouwen als één grote aanklacht tegen ‘De Oorlog’ en alle gevolgen ervan.
Het stuk gaat over de tijd vlak na de Trojaanse oorlog. Nadat de Grieken middels ‘de list met het paard’ Troje hebben platgebrand en alle mannen hebben afgeslacht, zijn de vrouwen achtergebleven op de smeulende resten van de stad.
En ze zijn boos, heel boos…

De versie van het Erasmus Toneel speelt zich af in het hier en nu en laat zien hoe actueel het stuk van 2500 jaar geleden nog steeds is. De huidige oorlogen en de wereldwijde vluchtelingencrisis die erdoor is ontstaan, worden in ons stuk aangegrepen om dit te laten zien.

Natuurlijk wordt het een echte Erasmiaanse voorstelling, met live-band, zang, dans, spectaculaire decors, kostuums en videoprojecties. De songs die in het stuk zijn verweven zijn bekende hits van ‘powervrouwen’, zoals Beyonce, Adele, en Katy Perry, maar ook van Alanis Morisette, Annie Lennox en Kate Bush.

Eén ding is duidelijk: De mannen hebben er een zooitje van gemaakt. De vrouwen zijn nu aan het woord!

Alle voorstellingen beginnen om 20.15 uur.

 

Gegevens

Datum:
maart 12
Tijd:
20:15 - 21:45
Kosten:
€5,50 – €8,50
Evenement Categorie:

Locatie

Grote Zaal Erasmus College
Van Doornenplantsoen 31
Zoetermeer,

Organisator

A. Nobel
E-mail:
anobel@erasmuscollege.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar