Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Groot Toneel: “Het Bezoek” Zaterdag 2 maart

maart 2- 20:00 - 22:30

€5,00 – €10,00

Erasmus Toneel speelt: ‘HET BEZOEK’

Het Erasmus Toneel trekt dit jaar weer alle registers open. Met 150 medewerkers wordt op dit moment een grootse productie voorbereid van de wereldberoemde Duitse roman ‘Der Besuch Der Alten Dame’ van de schrijver Friedrich Dürrenmatt. Een ware klassieker uit 1956, waarvan de thematiek in deze tijd nog volledig actueel is.

De tragikomedie ‘Het Bezoek’ is overal ter wereld uitgevoerd en vele malen verfilmd en zal nu als onvervalste Erasmus Spektakelvoorstelling in het ons eigen theater worden opgevoerd.

Met niet alleen prachtige teksten, flitsend acteerwerk, dans en zang, maar natuurlijk ook grootse decors en kostuums en overdonderende videoprojecties. De zelfgemaakte en live-uitgevoerde muziek is geïnspireerd op de Duitse elektronische muziek uit de jaren ’70 van o.a. Kraftwerk, die als de grote inspirators van de latere techno-house worden gezien.

Kortom, een avondje uit voor het hele gezin.

Koop je tickets hieronder!

Gegevens

Datum:
maart 2
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€5,00 – €10,00
Evenement Categorie:

Locatie

Grote Zaal Erasmus College
Van Doornenplantsoen 31
Zoetermeer,

Organisator

A. Nobel
E-mail
anobel@erasmuscollege.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are not available as this evenement has passed.