Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Uitgesteld

Reünie (Lustrum)

11/02/2023- 18:00 - 12/02/2023- 02:00

€25,00

Reünie verplaatst!

Om maar met de deur in huis te vallen: we hebben minder leuk nieuws. Helaas is het ons niet gelukt om voor de reünie op tijd de benodigde vergunningen binnen te krijgen. We balen er ontzettend van, maar we zijn genoodzaakt om de reünie te verplaatsen naar een later moment in het jaar. De nieuwe datum wordt zaterdag 11 februari 2023.

Mocht je al een kaartje hebben gekocht voor de reünie, dan blijft je ticket gewoon geldig. Heb je al een kaartje gekocht, maar kun je 11 februari helaas niet komen, dan vinden we dat heel jammer. Je kunt je geld dan terugvragen door een mailtje te sturen naar: tickets@erasmuscollege.nl, onder vermelding van de naam van de tickethouder. Het bedrag wordt dan zo snel mogelijk teruggestort.
Gelukkig kan de rest van het programma van de Lustrumweek wel doorgaan!!!

In 2015 bezochten ruim 2700 oud-leerlingen en collega’s de reünie die, zoals altijd, uitmondde in één groots dampend feest. Overal in het gebouw was er eten, overal was er drinken, overal was er live-muziek, maar ook overal oude bekenden. Erasmianen van het examenjaar 1975 tot heden, wat was het geweldig. Natuurlijk starten we ook dit keer de lustrumweek met deze echte Erasmus Traditie.

Lekker ouwehoeren met je favoriete docenten van vroeger, je oude vrienden ontmoeten op speciale meeting points, met je oude klas op de foto, Erasmus bandjes en DJ’s van alle tijden.

Dus zet het hem alvast in de je agenda zaterdag 11 februari 2023!

Tickets zijn inclusief 2 consumpties en een Indische hap

Koop hier ook je lustrumboek:

Bekijk hier ook de lijst met oud-leerlingen die naar de reünie komen!

Bekijk ook:

       

 

Gegevens

Begin:
11/02/2023- 18:00
Einde:
12/02/2023- 02:00
Kosten:
€25,00
Evenement Categorie:

Locatie

Erasmus College

Organisator

Lustrumcommissie
E-mail:
lustrum@erasmuscollege.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Reunie Ticket
Inclusief 2 consumpties en een Indische hap
25,00
Onbeperkt