Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Thrillerfestival: “The Haunted Mask”

25/10/2023- 20:00 - 22:00

€3,00

Nederlands Thrillerfestival | Erasmus speelt ‘The Haunted Mask’

Zo’n 50 leerlingen, voornamelijk tweede klassers spelen mee in de spannende voorstelling ‘The Haunted Mask’. Een van de bekendste verhalen van de griezelserie ‘Goosebumps’ (Kippenvel) van de Amerikaanse schrijver R.L. Stine.

Het is bijna Halloween en dit betekent dat alle kinderen gekke en griezelige acties ondernemen, natuurlijk ook om hun klasgenootjes de stuipen op het lijf te jagen.
Maar soms kan dit ook totaal de verkeerde kant op gaan, bijvoorbeeld als je net de verkeerde klasgenoot bang maakt.
Voor je het weet haal je je vreselijke wraak op de hals.

Eén van de mooie theatertradities die we op onze school hebben is onze jaarlijkse deelname (vanaf de eerste editie zo’n 15 jaar geleden) aan het Nederlands Thrillerfestival, dat jaarlijks in en door Zoetermeer wordt georganiseerd.

Wij verzorgen iedere oktober, in de week na de herfstvakantie, een spektakelvoorstelling met een thriller/horror-achtig thema.
De voorstelling spelen we vijf maal in twee dagen. Twee maal voor onze eigen brugklassers, twee maal voor achtste groepers (dit zijn leerlingen van scholen die mee doen aan de schrijfwedstrijd van het festival)

Natuurlijk willen wij ook andere Erasmianen; leerlingen, ouders, familie, collega’s en oud-leerlingen de gelegenheid bieden om de voorstelling te bezoeken.

Dit kan slechts één keer, op woensdag 25 oktober a.s.
Wees er dus snel bij!
De voorstelling begint om 20.00 uur

Gegevens

Datum:
25/10/2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€3,00
Evenement Categorie:

Locatie

Erasmus College

Organisator

M. Hierck

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are not available as this evenement has passed.