Alpedhuzes

Dit schooljaar gaat het Erasmus College haar eindexamenleerlingen en hun ouders wederom de gelegenheid bieden om deel te nemen aan het evenement Alpe d’HuZes. Tijdens dit evenement fietsen, rennen en wandelen de deelnemers tegen de bekende berg Alpe d’Huez op om geld in te zamelen voor onderzoek tegen kanker. Naast deelnemers aan deze sportieve uitdaging zijn wij ook op zoek naar vrijwilligers.

Verblijf

We verblijven in het dorp Alpe d’Huez bij verschillende appartementen via airbnb. Dit verblijf is op basis van logies.

Kosten

De kosten van deze unieke reis zijn erg afhankelijk van het aantal deelnemers, maar hou rekening met een reissom van ca €500,- exclusief inschrijfgeld voor het evenement (afgelopen jaar €140,)
Bij de reissom zit onderstaande inbegrepen:
– Vervoer naar Frankrijk
– 5 overnachtingen in Alpe d’Huez
– Eenmaal bbq avond
– Dag met activiteiten als: raften, kanoën, canyoning, etc.
– Voorbereidende trainingen/begeleiding t.b.v. het evenement op 1 juni.

Vlak na de herfstvakantie is er een korte bijeenkomst voor de deelnemers. Hier wordt bekend gemaakt welke leerlingen er mee gaan. Het kan namelijk zo zijn dat we bij teveel aanmeldingen zullen moeten loten. Ook wordt er begin 2024 een officiële informatie bijeenkomst gehouden voor de deelnemers en hun ouders.
Het moge duidelijk zijn dat het een reis betreft t.b.v. het goede doel en dat er van alle deelnemers verwacht wordt zich in te zullen spannen voor het goede doel. De organisatie rekent op €2.500,- aan sponsorgeld per deelnemer!

Mocht je n.a.v. deze brief nog vragen hebben, loop dan langs bij mevrouw vd Beek
of bij meneer Ziane voor antwoorden 😊

Meteen inschrijven? Geef je dan op door dit formulier in te vullen! Je zult er geen spijt van krijgen!

Aanmelden kan t/m vrijdag 6 oktober!