Marathon

Het Erasmus College organiseert een sponsorloop voor alle leerlingen van de school. Dit doen wij voor het goede doel: Stichting Alpe d’Huzes onderdeel van het KWF.
Een groep leerlingen, ouders en docenten reizen eind mei af naar Frankrijk om de berg daadwerkelijk te beklimmen en op deze manier geld op te halen in strijd tegen kanker. De school wil graag alle leerlingen betrekken bij dit initiatief om een zo hoog mogelijk bedrag te kunnen doneren en organiseert derhalve een sponsorloop t.b.v. dit goede doel.

Deze sponsorloop zal op dinsdag 18 oktober (tijdens de lustrumweek ter ere van het 52 jarig bestaan van de school) plaatsvinden rondom de school. Er worden rondjes gerend van ongeveer 500 meter. De leerlingen krijgen allemaal een sponsorformulier mee naar huis en zullen proberen met u als stimulator, zoveel mogelijk sponsors te vinden voor deze actie.
Na afloop kunnen de leerlingen met een bewijs van deelname (ook met het aantal gelopen rondes) langs de sponsoren om het geld te innen.
Er is een kleine prijs voor de leerling die:
– de meeste rondjes gelopen heeft.
– de meeste sponsoren heeft.
– het meest opgehaalde geld heeft.
– het mooiste verkleed is. (Jaja, we duiken de verkleedkist in voor deze sponsorloop).

Er kan gesponsord worden per rondje, maar uiteraard kan ook een vast bedrag gedoneerd worden, ongeacht het aantal gelopen rondjes.
Wanneer u in de gelegenheid bent om te komen aanmoedigen bent u natuurlijk van harte welkom.

Uiteraard zult u van ons te horen krijgen wat de uiteindelijke opbrengst is geworden.

Veel succes Erasmianen!

Download hier de informatiebrief voor ouders en download hier de sponsorkaart.

Bekijk ook: