dalton
scholengemeenschap
zoetermeer

Naar de brugklas

Welkom op de pagina Naar de brugklas van het Erasmus College. Je vindt hier alles wat onze school te bieden heeft.

Open Huis – Voor kinderen & ouders

Op vrijdag 1 februari 2019 tussen 18.30 uur en 21.00 uur houdt het Erasmus College Open Huis. Het is dé avond om de sfeer van de school te proeven. Ervaar hoe het is om Erasmiaan te zijn en vraag aan leerlingen van het Erasmus hoe zij het vinden op hun middelbare school. Kijk rond in het hele gebouw, stel vragen aan docenten en leerlingen, maak mini-daltonopdrachten, kortom: voel je al een beetje Erasmiaan: je kunt het op ’t Erasmus tijdens het Open Huis.

Voorlichtingsavond – Voor ouders

Op woensdag 23 januari 2019 staan de deuren van het Erasmus College open voor de voorlichtingsavond voor ouders. Vanaf 18.30 uur staat de koffie en thee klaar en het programma start om 19.00 uur in de grote zaal. Aansluitend nemen mentoren u mee naar een lokaal en hoort u alles over de brugklas. Na een pauze zijn er twee rondes waarin u kunt kiezen over welk aspect van het Erasmus College u meer informatie wilt.

Klik op de afbeelding hierboven om het programmaboekje te bekijken, daarin staat wat u allemaal kunt kiezen. U kunt van tevoren uw keuzes aan ons bekend maken, via dit formulier of de paarse button. U krijgt dan een mail met uw keuzes opgestuurd. Als u liever op de avond zelf een keuze wilt maken, dan kan dat natuurlijk ook. Wij hopen u woensdag 23 januari 2019 te ontmoeten!

Meer weten over het Erasmus?

Klik op de tegels hieronder en proef de sfeer!

Belangrijk: het Erasmus College heeft géén loting, dus voor iedereen geldt: aanmelden vóór 22 maart 2019.