dalton
scholengemeenschap
zoetermeer

Open Huis

In een online-live-uitzending door leerlingen voor leerlingen hebben wij vanuit onze Erasmus TV-studio een spectaculaire show mogen verzorgen. Met muziek, film, interviews en verslaggevers op verschillende plekken in de school.

In ongeveer een uur tijd laten we je zo goed als we kunnen kennismaken met ons (dalton)onderwijs en alle extra’s die wij bieden zoals Sports Academy, Businessclass, IELTS/Anglia, KNSTKLS, Robotica en Video&TV.

De stream is terug te kijken via deze link.

Doe hieronder mee aan de daltontaken door op de afbeelding te klikken:

 

Extra!
Elke zaterdagmiddag om 16.30 uur start er een voorlichting waarbij uitleg gegeven wordt over een bepaald thema en waar groep achters vragen kunnen stellen. Zo’n online bijeenkomst duurt ongeveer een half uur. En er is een call-centre.
Via een link, die de dag ervoor op de website van het Erasmus College verschijnt, kunnen ze meedoen aan een of meerdere onderwerpen naar keuze:

Zaterdag 13 februari: Uitleg en toelichting op de Erasmus MasterClass (EMC), het gymnasium, IELTS/Anglia en Goethe (internationale kwalificatie voor Engels en Duits).

Zaterdag 20 februari: Alles over de Sports Academy en andere sportactiviteiten.

Zaterdag 27 februari: Toneel, dans, muziek, Video&Tv, de Feestcommissie en de Technische Commissie presenteren zich!

Zaterdag 6 maart: Voor uitleg en vragen over persoonlijke begeleiding bij bijvoorbeeld, zorg, mentoraat, RT, dyslexie en hoogbegaafdheid, maar ook mentoraat en algemene zorg komen aan de orde,

Zaterdag 13 maart: De Businessclass, Robotica en de KNSTKLS komen aan bod.

Zaterdag 20 maart: Verrassingsshow

Naar de brugklas

Klik op de afbeelding en ga terug naar het overzicht

Bezoek onze school

Klik op de afbeelding en ervaar onze school