dalton
scholengemeenschap
zoetermeer

Open Huis

OPEN HUIS EN OPEN BUITENHUIS ERASMUS COLLEGE GAAT LIVE ONLINE

Net als de andere scholen in Zoetermeer zal ook het Erasmus College het Open Huis online gaan organiseren. We hadden mooie plannen om ons Open Huis voor kinderen coronaproof in de school te laten meemaken en voor ouders hadden we ons Open Buitenhuis in de auto. Maar helaas mag dat op die manier niet doorgaan, de corona-regels laten het niet toe. We hebben alles weer omgegooid en zijn nu met net zo veel enthousiasme een online Open Huis in elkaar aan het zetten.

Wij hadden vanzelfsprekend alle kinderen het liefst in de school ontvangen en gaan dat nu zo goed mogelijk in een online-live-uitzending doen: we ontvangen de leerlingen (en de ouders mogen natuurlijk meekijken) via een computer in onze Erasmus TV-studio. Met muziek, film, interviews en live-verslaggevers op verschillende plekken in de school, geven we jullie zo goed mogelijk een kijkje op het Erasmus College. Vanaf je eigen bank, met je eigen laptop, tablet of telefoon, kun je erbij zijn.

Op vrijdag 29 januari zijn er twee sessies: de eerste sessie begint om 16.30 uur en om 19.30 uur begint de tweede. In ongeveer een uur tijd laten we je zo goed als we kunnen kennismaken met ons (dalton)onderwijs en alle extra’s die wij bieden zoals Sports Academy, Businessclass, IELTS/Anglia, KNSTKLS, Robotica en Video&TV.

Aanmelden kan via onderstaand formulier
In de week van het Open Huis ontvang je via dit mailadres een link en extra uitleg, zodat je mee kunt doen. Heb je je al aangemeld? Dan ontvang je automatisch al een mail en is inschrijven niet meer nodig.

Je hoort dus nog van ons!

Ben je nu al nieuwsgierig: kijk dan naar dit filmpje over het Open Huis van 2020, hopelijk vind je het Online Open Huis van 29 januari 2021 net zo leuk en nuttig!

Online Open Huis

Meld je hieronder aan voor het Online Open Huis
  • Online open huis, u ontvangt een mail met de link naar de livestream

Naar de brugklas

Klik op de afbeelding en ga terug naar het overzicht

Bezoek onze school

Klik op de afbeelding en ervaar onze school