Online bijeenkomst

Op dinsdag 2 maart vindt er een online bijeenkomst plaats. Deze online bijeenkomst: Help, ik heb een puber in huis sluit voornamelijk aan bij de ouders van leerlingen uit klas 1, 2 en 3, maar uiteraard zijn alle ouders van harte welkom! Hierbij zal er meer kennis gegeven worden over de puberteit en de mogelijke manieren om aansluiting met uw puber te behouden.

Help, ik heb een puber in huis.
Vroeg of laat krijgen alle ouders ermee te maken: de puberteit. Dit kan een lastige periode zijn waarin er van alles gebeurt. De pubers trekken zich steeds meer terug, vinden de mening van vrienden opeens veel belangrijker dan die van hun ouders, liggen de hele dag op bed met hun telefoon in de hand, ze willen uit of vinden andere dingen belangrijker dan school. Voor een ouder kan het heel lastig zijn om je kind opeens zo te zien veranderen. Soms lijkt het van de één op de andere dag gebeurd te zijn. Herkent u dit?

In deze workshop geven we een beeld van het veranderende brein en welke invloed dat heeft op de ontwikkeling van de puber en wat je als ouders kunt doen om het contact met jouw puber te behouden. In de workshop is er ook ruimte voor het uitwisselen van ervaringen tussen ouders. Zo ga je naar huis met nuttige handvatten om met jouw puber om te gaan.

Wanneer: Dinsdag 2 maart
Hoe laat: 19.30 uur tot 21.00
Via: ZOOM (met link en inlogcode)
Voor wie? Ouders van het Erasmus College

Inschrijven kan via deze link