Snowtrip

De afgelopen 7 jaar gaat een groep docenten en leerlingen samen op wintersportvakantie. Ook dit jaar zal weer een groep docenten op wintersport gaan en wij hopen dat een heleboel leerlingen uit klas 3 en 4 (m.u.v. 4Havo) met ons mee willen!

In samenwerking met Sportjeal en Leverreizen organiseren wij een topweek in de sneeuw!

Wij reizen af naar een ware topbestemming in Oostenrijk en zullen te gast zijn in Bramberg!

Kosten

De kosten voor deze waanzinnige reis bedraagt voor skiërs 730 euro en voor snowboarders 755 euro.

Verder is er nog de optionele mogelijkheid om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten en een helm te huren.

Verder zit natuurlijk bij de prijs inbegrepen:

  • Materiaalhuur, indien je eigen materiaal hebt krijg je een korting van € 25,-.
  • We reizen ook dit jaar met een luxe “Royal Class” bus.
  • 6 dagen skipas
  • 5 dagen ski-of board les op eigen niveau. (Laatste dag vrij skiën of snowboarden)
  • Moderne kamers met douche en toilet.
  • Alle dagen ontbijt, lunch en avondeten
  • Top dag en avond entertainment zodat je je geen moment verveeld

Locatie

Family Hotel ‘Wolkensteinbär’
Dit nieuwe groepen- en familiehotel gelegen in het hart van het dorp Bramberg, in het Nationaal Park “Hohe Tauern”, biedt veel ruimte voor groepen en gezinnen. Het heeft een moderne sfeer, geweldige maaltijden en gewoon alles wat je nodig hebt voor het avontuur van een wintersportvakantie-ervaring. In de goed ingerichte kamers en de frisse berglucht, zijn de nachten ontspannen en na een uitgebreid ontbijt kan je fit de piste op.

Kijk voor meer informatie op de website:
https://www.wolkensteinbaer.at

Lijkt het je wat en wil jij heel graag beter leren skiën of snowboarden en een toptijd hebben in de sneeuw, dan is dit de ultieme kans!! Zoek alvast een baantje voor in de weekenden, vraag geen chocolade en marsepein voor Sinterklaas maar een paar warme handschoenen en voor je het weet is het zover en glijd jij op je board of ski’s van de piste naar beneden!

Ervaring is niet noodzakelijk!
Je krijgt de hele dag op je eigen niveau les, door onze eigen Nederlands sprekende leraren!

Wil je meer zien van de vorige Snowtrip kijk dan hiernaast alle video’s van de vorige editie terug

Corona maatregelen

Helaas weten we niet hoe de maatregelen gaan zijn in de voorjaarsvakantie. We zullen altijd het reisadvies opvolgen, zowel voor vertrek als voor terugkeer. Het meest actuele reisadvies kan je hier vinden.

Indien er een negatief reisadvies geldt zal de Snowtrip niet doorgaan en zal er restitutie van het geld plaats vinden.

De Wolkensteiner Hotels hebben vooruitlopend hierop laten weten dat ze voor de komende winter de 2-G regel zullen gaan toepassen. Dit betekent dat je een vaccinatiebewijs of herstelcertificaat moet laten zien. Het kan zijn dat we vooraf alle certificaten of bewijzen moeten toesturen. Mocht dit zo zijn laten we jullie dit weten.

Voor meer informatie over het vaccinatiebewijs of herstelcertificaat inclusief geldigheid verwijzen we je door naar deze site.

Mocht er een corona uitbraak zijn op wintersport betekent dit dat je in quarantaine moet en dat er mogelijk extra kosten aan verbonden zitten voor de terugreis en/of het langere verblijf.

Ons advies is om dit goed te controleren bij je reis of annulerings-verzekering. We hebben de reis geboekt in de periode dat Oostenrijk groen was, dit is mogelijk een van de voorwaarde waaraan je moet voldoen voor je verzekering.

Overeenkomst

Wij doen onze uiterste best om de Snowtrip goed en vooral ook veilig voor iedereen te laten verlopen. Ook dit jaar hebben we voor alle deelnemers aan de Snowtrip een overeenkomst opgesteld. Deze dient enerzijds om eventuele problemen te voorkomen, anderzijds om de veiligheid van deelnemers en begeleiders te kunnen waarborgen. Maar bovendien om er samen een gezellige en onvergetelijke trip van te maken.

De gehele overeenkomst kunt u hier lezen.

Heeft u nog vragen over de Snowtrip? Stuur gerust een mailtje naar snowtrip@erasmuscollege.nl

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. De uiterste inschrijfdatum is al verstreken.