dalton
scholengemeenschap
zoetermeer

Kijken op het Erasmus

Dit jaar gaat alles net een beetje anders maar gelukkig zijn er veel mogelijkheden om kennis te maken met het Erasmus College. Zo zijn er een aantal leuke activiteiten waar jij aan kan deelnemen. Neem een kijkje in onze folder hieronder om daar alles over te lezen.
Wil jij je aanmelden voor een van deze activiteiten? Klik dan op de afbeelding hieronder

Zaterdagprogramma

Leerlingen die het Erasmus College willen bezoeken en willen ervaren kunnen zich hiervoor aanmelden via deze link.

Voorlichtingsavond ouders

Ouders die meer informatie willen over het Erasmus College zijn van harte welkom op onze voorlichtingsavond op woensdag 20 januari 2021. Meer informatie via deze link.

Open huis kinderen uit groep 8

Leerlingen uit groep 8 kunnen op vrijdagmiddag 29 januari 2021 van 16.00 – 18.00 uur en vrijdagavond van 19.00 – 21.00 uur naar ons Open Huis. Dit jaar alleen voor kinderen uit groep 8, zonder ouders. Meer informatie via deze link.

Op bezoek met de basisschool

Dit jaar vinden wij het niet verantwoord om basisscholen met hun groep 8 te ontvangen in ons gebouw. Wel kunnen onze brugklassers een bezoek brengen aan een basisschool. Leerkrachten groep 8 kunnen voor zo’n bezoek een afspraak maken via info@erasmuscollege.nl

Wij maken voorlichtingsfilmpjes over het onderwijs op het Erasmus College. Klik op deze link om diverse filmpjes van het Erasmus College te bekijken.

Afspraak voor individueel bezoek

Afspraak voor individueel bezoek: ouders kunnen via info@erasmuscollege.nl een individuele afspraak maken. Stel uw vraag in de mail en wij nemen contact met u op.

Assessment van Erasmus Master Class (EMC)

Op 17 februari is het assessment van Erasmus Master Class (EMC). Je kunt je hiervoor aanmelden via aanmelden@erasmuscollege.nl

Erasmus 8 Quiz

Een leuke live online quiz voor leerlingen uit groep 8. Maak kennis met de school en de docenten via deze online. Klik op deze link om mee te spelen.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

 

Heb je een snelle vraag?

Stuur een berichtje via WhatsApp: 06-294 98760

Kijk in de folder hieronder om kennis te maken met het Erasmus College

Naar de brugklas

Klik op de afbeelding en ga terug naar het overzicht

Bezoek onze school

Klik op de afbeelding en ervaar onze school